Màxima efectivitat

El Deportivo ha aconseguit donar el colp sobre la taula que se li demandava i després de set jornades ha tornat a assaborir un nou triomf. Els de Vicente Mir s’han imposat 1-2 en el sempre difícil camp del Nou Municipal de Cornellà amb una exhibició de màxima efectivitat. Han aconseguit marcar en les dues ocasions que han arribat amb perill a l’àrea local, Lino a dos minuts del descans, i en l’inici de la segona part ha sigut el central Manu Torres, qui ha espentat la pilota a la seua pròpia porteria.

L’Alcoyano s’ha presentat en el Nou Municipal de Cornellà amb la infermeria de gom a gom, ja que a les baixes de llarga durada de Anaba i Córcoles s’han sumat aquesta setmanes les de Eldin, Óscar Díaz, Nieto i Alberto Rubio, amb el que Vicente Mir ha degut variar el seu dibuix tàctic amb tres centrals, recuperant a Primi en l’eix de la defensa, que al costat de Navarro i Lino han sigut les tres novetats en l’onze.

La primera meitat ha sigut de poc futbol, amb un Cornellà que ha pres més risc en les seues accions, mentre que l’Alcoyano ha fet una lectura perfecta del que demandava el partit, ben abrigallat arrere a l’espera d’aqueixa acció que li permetera traure avantatge en el marcador. Els minuts anaven passant sense que gens succeïra en les dues àrees. Al quart d’hora el local Pere ha rematat alt i després a la mitja hora hi ha hagut un llançament de falta de Gaspar que s’ha marxat per sobre del travesser.

Fins que ha arribat aquesta acció que li ha permès als de Vicente Mir marxar-se amb avantatge al descans. Lino, que estava passant de puntetes pel partit, ha aprofitat molt bé una distracció de la saga del Cornellà per a guanyar-li l’esquena al seu defensor i marcar el 0-1 mancant dos minuts per al descans.

En la segona part, als tres minuts, el Cornellà ha gaudit de la seua millor ocasió per a anivellar el marcador, des de la cantonada Eloy ha sigut a punt d’aconseguir un gol olímpic. Però del possible 1-1 s’ha passat poc després al 0-2, ja que Manu Torres, tractant de traure una pilota, ha acabat per introduir-la en pròpia porta en el minut 57. Malgrat el colp psicològic, els locals han cercat la porteria de Miguel Bañuz i en el 70 cal destacar un tret de Pere que ha detingut sense massa problemes l’il·licità. Quan semblava que el marcador no s’anava a moure, en el 90 Agus ha fet un gol olímpic des del córner, però ja no hi ha hagut temps per a més i l’Alcoyano ha sumat el seu primer triomf de la temporada com a visitant.

Fitxa tècnica:

Alineacions

Cornellà: Sergio, Pere, Goldar (64′ Juan Fernández), Manu Torres, Ricard, Eloy Gila, Fall, Pep Caballé, Gaspar (41′ Leo Ramírez), Agus y Esteve (68′ Jaume).
Alcoyano: Miguel Bañuz, Barreda, Primi, Tomás Ruso, Navarro, Bryan Reyna (46′ Vicente Pérez), De Lerma, Pajarero, Hermosa, Lino (85′ Niko) y Braulio (72′ Rubio)

Árbitre

Busquets Ferrer (Balear). Ha amonestat als locals Goldar i Leo i als visitants Lino, Pajarero i Navarro

Gols

0-1 (min. 43) Lino. 0-2 (min. 57) Manu Torres, en propia porteria. 1-2 (min. 90) Agus