Pla d’actuacions per a la millora de la convivència en col·legis

La Policia Nacional duu a terme, un any més, el Pla director per a la convivència i millora de la seguretat en els centres educatius i els seus entorns, un programa del Ministeri d’Interior en el qual els escolars i per extensió el professorat i les famílies, reben informació sobre temes com l’assetjament escolar, consum de drogues i d’alcohol, bandes violentes, racisme i intolerància, violència sobre la dona i discriminació, així com sobre internet i xarxes socials.

Durant el curs escolar, aquells centres que ho sol·liciten compten amb xarrades referent a aquestes qüestions, de la mà del delegat de Participació Ciutadana de la Comissaria. Es tracta d’unes xarrades que estan homologades quant a contingut i forma d’exposició.

El dimecres es va convocar a directors de centres, caps d’estudis i membres dels equips directius a una xarrada en la qual es va informar d’aquesta labor que es realitza des de Policia Nacional, amb la finalitat de que sàpien en major mesura les accions que es desenvolupen i a les quals poden acollir-se.

Advertisements

Send this to a friend