Fontilles acull avui la 68 visita solidària de la festa alcoiana

El sanatori San Francisco de Borja, en Fontilles, acull hui la 68 visita de la Festa de Moros i Cristians d’Alcoi, organitzada per la Penya Fontilles i en la qual l’ambient fester se sumisca al caràcter solidari de la cita, ja que l’objectiu primordial és recaptar fons per al centre, així com que els residents i personal puguen gaudir d’una jornada plenament festera.

El president de la Peña Fontilles, Sixto Zaragoza, explicava que enguany seran una dotzena de filaes les presentes com a tal, a les quals se sumaran festers d’unes altres que acudeixen de forma particular, com també estaran representats càrrecs de les últimes Festes de Moros i Cristians. Així, s’estima que unes sis-centes persones, entre músics i festers, traslladen avui l’ambient a Fontilles, en una jornada en arranca a les deu del matí amb la Diana per a seguir amb la Processó, Missa, visita als pavellons i a partir de les quatre de la vesprada començarà l’Entrada.

Membres de la Penya van arribar ahir a Fontilles, on van celebrar un menjar de germanor i la tradicional Nit de l’olla.

Pel que fa a la fi solidària, el dijous es portaven recaptats uns set mil euros, una xifra que de ben segur anirà incrementant-se i que servirà per a millorar el dia a dia del sanatori. Enguany l’objectiu de la recaptació passa per l’adquisició d’un llavaplats industrial, així com d’una planxa, una llavadora i una grua per a ajudar a les persones amb mobilitat reduïda. Assenyalar que també s’han arreplegat diferents productes per al sanatori, entre els quals destaquen productes de neteja i higiene personal, així com estovalles i tovallons de paper.

Foto: L’ambient fester es viu en Fontilles ja des de la jornada d’ahir

Advertisements

Send this to a friend