Demà, nova edició de la Color Road

La nova edició de la Color Road ja explica les hores per a la seua celebració. Serà demà, en la Zona Nord, d’11 a 12 hores.

L’esdeveniment, consistent en 5 quilòmetres de recorregut, donarà el seu inici en la plaça de la Foguera, seguirà per l’avinguda Andalusia, Escultor Ridaura, després continuarà per l’avinguda Hispanitat, Arquebisbe Doménech, Roís de Corella, i per a acabar, els participants recorreran el carrer Sabadell fins a arribar de nou a l’avinguda Andalusia per a tornar al punt d’eixida i posar punt i final a la carrera.

A més, de 9 a 14 hores s’han preparat castells i porteries inflables, un bou mecànic i futbol humà en el punt d’eixida de la carrera. Una sèrie d’activitats que completen aquesta cita esportiva i divertida en la qual els corredors acabaran com un arc de Sant Martí gràcies a les pólvores de colors que seran llançats durant el trajecte. Amb motiu de la Color Road el tràfic serà tallat en els carrers del recorregut mitjana hora abans de començar, a les 10.30 fins a les 12.30 hores.

Foto: Arxiu

Advertisements

Send this to a friend