El CB Joventut es porta el títol de la Lliga Valenciana

L’infantil masculí del CB Joventut ha aconseguit fer història dins del bàsquet local en portar-se el títol de la seua categoria en la fase d’Alacant de la Lliga Valenciana.

L’equip dirigit per Juanjo Ferrer i Juanlu Bélmez ho va fer per la porta gran, després de derrotar a un dels clubs amb major tradició del bàsquet alacantí, vencent per 88-83 al Montemar en el Palau L’Illa de Benidorm, seu de les finals.

El CB Joventut va protagonitzar un brillant final de trobada en el qual va remuntar vint punts en els dues últimes cambres després d’uns parcials de 17/5 i 16/3. El quintet inicial ho van formar Jorge Muñoz, Jorge Cortés, Pascual Fernández, Eduard Hilario i Miguel Sandoval. Després van entrar Jorge Lloréns, Adrián Melgarejo, Alejandro Miró, Pablo Camps, Javi Bélmez, Pau Climent i Óscar Canalejas.

Per la seua banda, el cadet femení del Mútua Llevant NB Alcoi-Paúlas, l’altre representant alcoià en aquestes finals, va perdre 41-65 davant el CB Terralfás de L’Alfàs. El parcial en l’inici de la trobada va marcar la seua va desenvolupar.

Send this to a friend