L’Alcodiam progressa però segueix sense guanyar

L’Alcodiam aquesta vegada sí va ser aqueix equip amb l’orgull ferit que va tractar de vendre cara la seua derrota, encara que açò haguera de ser a costa d’un marcador escandalós de 4-1 al descans van encendre totes les alarmes i van portar als de Sergi Punset a prendre’s amb serietat i aplicar-se en la segona part.

El Caldes va viure de la seua efectivitat i d’aqueixa dosi de manera que moltes vegades es necessita per a eixir airós en moments delicats quan el rival aconsegueix posar-te en un destret, encara que açò no va ocórrer el primer temps, convertit en una espècie de camí de roses per als de la Torre Roja.

Amb poc, van obtenir un rendiment molt alt. També va contribuir a açò els extraviaments d’un despistat Alcodiam al que li costa molt poc perdre’s i eixir-se del guió. Ferran Rosa va obrir el compte als nou minuts, sis després va igualar *Deri Mataix, un bon gol del canterà que per segona jornada va tornar a marcar, però a continuació va venir l’hecatombe. Amb prou faenes set segons després, després de traure de centre, deixen regirar-se a Pol Galbas després de perdre l’angle de tir i la bola acaba entrant.

Dos minuts més tard, ningú ix a la trobada de Xavi Rovira, que des de la tanca es trau un tret que de rebot acaba significant el tercer del Caldes. Perquè la festa local anara completa, a dos minuts del descans, Marcos Blanqué va anotar la cambra, agreujant el desastre blaugrana en la primera meitat.

Després del descans va sorgir l’Alcodiam que no va aparèixer a Girona i que va posar les coses difícils al Noia en la segona part de l’estrena de lliga a casa. El portuguès Renato Castanheira, quasi desaparegut en les dues primeres jornades, va obrir la porta de l’esperança per al Alcodiam, marcant en el 36 de falta directa. Un minuts després, Pol Galbas va fallar un directe i Pere Cañellas s’encarregava d’estrènyer el marcador a deu del final. La remuntada haguera sigut possible si Renato Castanheira, que va decidir disparar a porteria, no haguera fallat el seu directe davant Cesc Campor mancant sis minuts.

CARLOS PÉREZ, BAIXA EL DIVENDRES

L’Alcodiam avança el seu partit de la pròxima jornada enfront de l’Igualada a casa al divendres a les 12 del migdia, xoc que amb seguretat es perdrà Carlos Pérez, que es va retirar lesionat i és dubte Agustín Domínguez.