Un partit amb molta molla

La visita del Teruel al Collao demà (18 hores) té més molla del que es pensa. Guanyar seria el millor antídot als actuals mals del Deportivo, però qualsevol resultat que no siga el triomf, deixaria als de Vicente Mir molt tocats. Sis jornades sense sumar els tres punts posaria als blanquiblaus en un escenari que ningú haguera imaginat quan va arrancar la competició a la fi d’agost. “El meu desig és que es faça un bon partit, però ara mateix el que necessitem no és jugar bé sinó guanyar i aconseguir aqueixa victòria tan desitjada”, confessava ahir Vicente Mir.

El Teruel, un recentment ascendit que aquesta temporada és filial de l’Huesca, tampoc convida a il·lusionar-se amb una trobada còmoda que permeta a l’Esportiu llevar-se aqueixa etiqueta d’equip estèril. “Els gols acabaran arribant, perquè tenim davanters que sempre han fet gol, però ens aquesta faltant tancar els partits. Sóc el primer a exigir-me més, encara que també cadascun ha d’assumir la seua part”, es sincerava Braulio.

L’ex de l’At. Madrid, Getafe i Zaragoza va disputar a casa de l’Ebre la seua primera hora com a blanquiblau. “Per a mi va ser una gran notícia tornar a jugar després de tant temps, les sensacions van ser bones i ara espere començar a respondre a les expectatives amb gols i treball en el camp. Ara mateix preferiria jugar malament però fer gol. Davant el Terol solament ens val guanyar, el grup ho necessita molt”, va apuntar el canari.

El Teruel està amb tres punts més que l’Alcoyano. Va derrotar a casa al València B i és l’únic equip capaç de derrotar al líder Hèrcules, damunt en el Rico Pérez.

Porta cinc partits sense encaixar un gol. Va rebre tres en la jornada inaugural en la seua visita a casa de l’At. Llevant i després ni València B, Badalona, Lleida, Hèrcules i Castelló han aconseguit marcar-li. Cert és que presenta un dels pitjors bagatges amb tres gols a favor, dos d’ells aconseguits en la victòria del Rico Pérez. “Ara mateix, si algú vinguera a proposar-me canviar algun futbolista no ho faria perquè estic molt content amb la plantilla que tinc, confie molt en ells. Dispose de molt bon equip i puc triar. És clar que són els resultats els que donen la tranquil·litat, els nostres no estan sent tot el bons que esperàvem, però acabaran arribant. No hi ha molts equips en la categoria que ara mateix facen tant per a guanyar”, es va reivindicar el tècnic.

Vicente Mir recupera al central *Primi després de complir el partit de sanció per l’expulsió contra l’Espanyol B. Els que segueixen en el dic sec i encara tardaran bastant a jugar són Anaba i Córcoles. Torna Nieto, a qui va reservar per al partit d’Ebre i li va deixar fora de la convocatòria. “Hi ha futbolistes com Eldin, Braulio o el propi Nét als quals cal cuidar i anar dosant para no perdre’ls”, va desvetlar.

El tècnic va voler restar importància al fet de substituir a Navarro per Vicente Pérez quan encara no s’havia complit la primera mitja hora a Saragossa i que els dos gols de l’Espanyol B vingueren per la banda esquerra. “Vaig fer aqueix canvi perquè l’Ebre ens estava cercant per aqueix costat i no vaig voler esperar. Estic molt content amb Bella, és un jugador que m’encanta, és més li he dit al president que si segueix així és un jugador que acabarem traspassant”.

Send this to a friend