Muro celebra una nova edició de la Fira del Sector Gastronòmic

La Muro duu a terme durant aquest cap de setmana l’edició número XIV de la seua Fira Gastronòmica i del Sector Agroalimentari. L’esdeveniment estarà en marxa fins demà diumenge i reuneix en aquesta ocasió a més de trenta expositors que oferiran productes típics, formatges, olis, embotits, adobats i dolços tradicionals de la població. No falten els llocs de begudes artesanals com les cerveses o les sidres, i l’oferta expositiva inclou servei de restauració en el qual podrem degustar una àmplia varietat de tapes i plats.

La Fira mostra a més actuacions musicals, com el concert de les rondalles de Finestrat i la Rebolikà de Muro. També actuarà avui el Grup de Jazz Orballo, a les deu de la nit, mentre que en diferents moments del dia hi haurà tallers i activitats per als més xicotets, sense deixar de costat la música en directe. Per a matí s’ha previst, a les onze, la ruta ‘Murals de la història de la nostra literatura’ al mateix temps que les Muixerangues de Xàtiva i Cocentaina acomiadaran la programació matinal “estem davant una Fira consolidada que serveix per a posar en valor els nostres productes i que ens permet conèixer millor a la gastronomia local. Cada any és seguida per gran quantitat de visitants i des de l’Ajuntament agraïm la implicació de tots aquells que la fan possible cada any”, assegura l’edil de Turisme Carol Ivàñez.

Per la seua banda l’alcaldessa, Jacquelín Cerdà, convida a tota la comarca a visitar la Fira “els que ens visiten se sentiran molt acollits a Muro i tindran al seu abast un autèntic plaure per als sentits. L’activitat ja està funcionant a ple rendiment i seguirà fins a la vesprada del diumenge”, afirma.

Recordar que la Fira del Sector Agroalimentari i Gastronòmic va ser inaugurada ahir a la vesprada pel Conseller d’Economia Sostenible; Rafael Climent, i va incloure un recorregut per tots els expositors.

Send this to a friend