Jorge Hinojosa presenta la seua primera novel·la

‘La entrevista’ és el primer llibre de l’alcoià Jorge Hinojosa. Publicat per l’editorial Cercle Rojo, la novel·la serà presentada aquest divendres a les 20.30 hores en el Saló Llarg del Cercle Industrial, en un esdeveniment patrocinat pel Estudi Casa del Pavo.

La novel·la, ambientada en el col·legi Sant Roc, on va estudiar Hinojosa, explica la història de Diego, un escriptor al que estan entrevistant per a la televisió en les instal·lacions del seu antic col·legi i que li porta a recordar èpoques passades, el primer amor, els seus somnis…Tot açò s’emmarca en un fil de misteri amb tocs de drama.
‘La entrevista’ va tenir escrites les seues primeres línies a Barcelona, l’any 2012, quan Jorge Hinojosa va acabar el màster el guió en la Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC).

L’actor alcoià Xavi Mira signa la introducció de la novel·la que eixirà a la venda aquest mateix dissabte, un dia després de la seua presentació oficial, a la qual li seguirà l’estrena del tràiler promocional del llibre.

Foto: Repartiment del tràiler de la novel·la.

Send this to a friend