Dia de museus i rutes

Alcoi s’ha sumat, un any més, a la celebració del Dia Mundial del Turisme, que es commemora el 27 de setembre si bé en aquesta ciutat les activitats es van traslladar al dissabte passat, un dia més propici per a fomentar la participació que una jornada entre setmana. Enguany, la celebració s’ha desenvolupat a nivell general sota el lema de ‘El turisme i la transformació digital’ i a Alcoi s’ha centrat bàsicament en jornades de portes obertes en els museus, una sèrie de visites guiades i un tast.

Ciutadans de totes les edats es van sumar el dissabte a gaudir d’aquesta jornada de portes obertes en l’Explora i Isurus, el Refugi de Cervantes, el Museu Alcoià de la Festa (MAF), el Museu Arqueològic Camilo Visedo i el Museu de Bombers (Muboma), i al llarg de la jornada va ser possible veure a gent entrant i eixint de les instal·lacions, acostant-se a tot el que ofereixen aquests museus, que destaquen per la varietat de propostes. En els diferents museus van poder comprovar com s’han sumat a aquesta transformació tecnològica que han experimentat i les actuacions engegades per a generar una major interactivitat. També va estar oberta La Capella del Antic Asil, on va poder visitar-se l’exposició sobre Lorenzo Ridaura.

Foto: Grup de visitants al Museu Alcoià de la Festa (MAF), que van acudir en la jornada del Dia Mundial del Turisme. Aldemar

Send this to a friend