Monòlegs d’Alcoiania posa el fermall a la seua vuitena edició

La vuitena edició de Monòlegs d’*Alcoiania toca ja a la seua fi. Avui i demà es duran a terme les dues últimes funcions, amb una nova tanda de tres monòlegs on predomina l’humor i l’autocrítica.

Obrirà foc Rosa Fraj, una intèrpret que l’any passat ja li va agafar el gust i torna amb un text escrit per ella mateixa, basat en els comiats de soltera, mentre que el segon monòleg arriba de la mà de Toni Santonja i la posada en escena serà a càrrec de Julián Coloma, amb locucions de Joan Gadea. Amb aquest monòleg el públic reviurà el cèlebre concurs televisiu ‘1, 2, 3’, lògicament en la seua versió alcoiana.

I tancarà aquesta vuitena edició de Monólegs d’Alcoiania l’actor i escriptor de sainets (guanyador de l’últim premi de l’Associació de Sant Jordi), Óscar Martínez, que interpretarà un text obra del periodista Paco Agulló. En aquesta ocasió, repeteixen com a parella ‘artística’ –en la passada edició ja van treballar junts– amb un monòleg que parla sobre els diferents barris de la ciutat i el ‘grau’ d’alcoiania de cadascun.

Foto: Rosa Fraj, en la passada edició, repetirà enguany amb un monòleg propi. Arxiu

Send this to a friend