L’Alcodiam no aconsegueix arrancar

Si hi havia un moment per a tirar-li mà a un Girona que per a aquest curs ha fet un important esforç econòmic amb el fitxatge d’Enric Torner i sumar la primera victòria, aqueix era el partit del dissabte amb els de Ramón Benito amb moltes peces encara per assemblar, però l’Alcodiam segueix sense agafar-li el fil a la competició i sembla estar en plena pretemporada.

Es porten dues jornades, no és alarmant haver perdut els dos compromisos que ha disputat, a més enfront de rivals anomenats a estar barallant per per la part alta de la taula, encara que preocupa que els de Sergi Punset no ja seguisquen sense arrancar en la classificació, sinó que seguisquen reiterant errors i concedisquen massa als rivals.

Va passar en algunes fases del debut de lliga contra el Noia i va tornar a repetir-se a Girona, on els blaugranes van ser capaços del millor però també del pitjor i al final va ser el que va acabar per donar el triomf als de Ramón Benito. Gens més començar, als 16 segons, una contra que concedeix l’Alcodiam acaba en penal, que transforma Marc Palau.

Va tardar a reposar-se l’Alcodiam d’aqueix colp inicial. La reacció també va venir de penal, després que Deri Mataix superara a Llaverola en el minut 19, encara que al descans es va arribar amb avantatge local, en una altra acció absurda que va concedir l’Alcodiam i que el Girona no va malgastar, signant Marc Palau el seu segon gol mancant cinc segons.

S’esperava una reacció de l’Alcodiam a volta de vestuaris que no va acabar d’arribar. El que si que va pujar al marcador va ser el tercer gol del Girona, anotat per Oriol García en el minut 31. Va ser llavors, veient que el partit se li començava a anar de les mans, quan els blaugranes van tractar de cremar les seues naus. Aqueix esforç va poder tenir el seu recompensa en el directe llançat per Joao Ramalho a 2:49 del final, però va ensopegar amb la saviesa de Llaverola, i del possible 3-2 que haguera pogut ficar una altra vegada als de Sergi Punset en la trobada, es va passar al definitiu 4-1 de Manuel García a dos minuts del final. La pròxima jornada, l’Alcodiam torna a desplaçar-se i juga a casa del Caldes.