Cent anys de rojillos

El Contestano està de celebració. En la temporada que està en marxa es commemoren els 100 anys des de la fundació de l’entitat rojilla. No obstant açò, serà en 2019, quan el Centenari agafe vol i viva tot la seua esplendor. Es rememorarà llavors la fundació del club en 1919 després de la formació de la seua primera directiva presidida per José Primo. El tret d’eixida es donava fa uns dies amb la presentació de la samarreta commemorativa en la Sala Expositiva de Mútua Llevant, que explica com a gran novetat la presència del logo del Centenari en el pit.

Amb aquest acte inaugural el Contestano va voler agrair de pas a l’entitat asseguradora les vuit temporades com a patrocinador principal. Va assistir el president rojillo, José Vicente Castelló, qui porta onze temporades en el càrrec, a més dels jugadors del primer equip Octavio i Mateo, mentre que per part de Mútua Llevant va estar Jorge Tomás, director comercial de la companyia.

Un partit de veterans entre el Contestano i l’Hèrcules el pròxim 27 d’octubre s’encarregarà d’obrir la programació. Una altra qüestió en la qual s’està treballant és l’elaboració d’un àlbum de croms dels components dels quinze equips que té l’entitat, a més està confirmat que l’entitat rojilla acompanyarà als Reis Mags en la pròxima Cavalcada del 5 de gener, mentre que està previst que un jugador o entrenador històric de l’entitat realitze el servei d’honor en els partits de casa de 2019.

S’han iniciat gestions perquè un club emblemàtic del futbol valencià –preferentment de Primera Divisió– siga el rival del Contestano en el partit del Centenari i una altra de les iniciatives que es vol portar avant és l’edició del llibre dels 100 anys, així com una exposició de fotografies i objectes relacionats amb el club per a la Fira de Tots Sants de 2019.

Foto: La seu de Mútua Llevant va acollir la presentació de la samarreta commemorativa del Centenari.

Pot llegir la notícia completa en l’edició de paper de El Nostre del dissabte 29 de setembre.

Send this to a friend