Finalitza amb èxit ‘Temps de Dones’ a Cocentaina

Cocentaina ha posat fi a la segona edició del programa ‘Temps de Dones’, una iniciativa que ha impulsat l’Ajuntament de la Vila Comtal a través del departament de Promoció Econòmica i la col·laboració de la Xarxa de Dones i Professionals del Comtat.

Durant tot el mes de setembre el municipi ha acollit tres ponències en les quals Verónica Cantó, María Miró o María Such han aportat la seua experiència personal sota el lema de dones influents. A més, s’han realitzat sessions de networking en les quals les participants han pogut donar visibilitat als seus projectes per a generar oportunitats de negoci conjuntes i crear sinergies empresarials.

També, Verónica Carrascosa ha impulsat dues activitats a l’aire lliure centrades en la motivació per a aconseguir un objectiu concret i la superació dels reptes que poden presentar-se en el dia a dia. D’igual forma la segona edició de ‘Temps de Dones’ ha oferit tallers sobre gestió del temps, equips i comunicació a càrrec de María Moltó o l’Apoderament de la Dona de la mà de la citada Verónica Carrascosa.

Finalment, Desirée Pascual va oferir una sessió sobre la presa de decisions mentre que Marta López va apostar pel Ioga i el Mindfulness.

Foto: Les activitats han comptat amb una gran participació.
Text: Gabriel Pascual

Send this to a friend