Els veïns comencen a participar en el projecte del futur bulevar

Ja es perfila el futur bulevar de la Uixola i els veïns han començat a mobilitzar-se per a conéixer els secrets del nou projecte, que dóna al trast definitivament amb la proposta que en el seu moment pretenia executar el govern del PP. “Aquest projecte no té res a veure amb l’anterior”, destaca la portaveu de Guanyar, Estefania Blanes.

La regidora va acudir dijous passat a una reunió convocada pels veïns de l’Associació Eixample-Benissaidó, si bé ho va fer en qualitat de ciutadana, aclareix, ja que “de moment no se’ns ha informat als grups de l’oposició, veiem bé que es vulga informar primer als veïns, però independentment d’açò, ens agradaria que ens facilitaren el projecte també a nosaltres”, critica Blanes. No obstant això, aplaudeix aquest primer esborrany del nou bulevar de la Uixola i incideix que respon al nou model de mobilitat sostenible que promou l’Ajuntament per a la ciutat, sent “un projecte més d’acord amb les necessitats de la població, respectant el traçat que existeix”.

Mentrestant, els veïns es mostren preocupats amb algunes qüestions del nou projecte, i malgrat que reconeixen que “encara està en una fase inicial”, tenen interés per seguir “participant” i “convocant reunions perquè es puguen aclarir aspectes tècnics que preocupen als nostres veïns”, assenyala el president de l’Associació Eixample-Benissaidó, Paco Seguí, qui posa l’accent que els veïns plantegen una zona verda en la part baixa de l’institut Andreu Sempere, alhora que denuncien la falta de places d’aparcament en el document proposat.

Per la seua banda, els veïns de Santa Rosa també van mantenir una reunió recentment, si bé s’han emplaçat per al pròxim 18 d’octubre, en la seu de la Mistera, per a tractar d’abordar tècnicament molts dels dubtes que planteja el nou projecte. “Ens preocupa que hi haja un carril bici i unes voreres àmplies, perquè entre el Barranquet de Soler i la Colònia es complica l’ample, i que després, a més, no hi haja suficient aparcament”, indica el president de l’entitat, Juan Moncho.

Advertisements

Send this to a friend