A la recerca de crèdit i triomfs

El Deportivo juga demà (12 hores) a casa del cuer Ebro a la recerca de crèdit però sobretot de victòries. Dos punts de dotze són un bagatge massa pobre si tenim en compte que les dues eixides de lliga es van saldar amb derrota. El partit a casa de l’At. Balears va ser una moneda a l’aire i va eixir creu, però en la Ciudad Deportiva de Villareal l’equip es va emportar dos gols després de fer la millor primera mitja hora de la temporada.

El desplaçament a Saragossa per a jugar en un dels camps més xicotets de la categoria, a més de gespa artificial, requerirà un gran esforç de concentració, de la qual el tècnic Vicente Mir es va queixar ahir que va faltar davant l’Espanyol B i que va aprofitar el filial perico per a remuntar en la segona part, a més amb dos gols que van venir per la banda esquerra.

L’Ebro ara mateix és com l’Alcoyano, un equip ferit en el seu orgull que cerca eixe partit que li permeta reivindicar-se després d’una arrencada de competició per sota de l’esperat quant a resultats. La passada temporada va acabar sisé, empatat a punts amb l’Ontinyent, sent un dels millors equips de local.

Send this to a friend