El Pla d’Acció de les Comarques Centrals incidirà en la vertebració

La passada setmana es va celebrar la junta general del Consorci de les Comarques Centrals Valencianes, en la qual es van aprovar els comptes de 2017 i es va informar dels avanços en el Pla d’Acció Territorial de les Comarques Centrals Valencianes.

La confecció d’aquest Pla ha sigut assumida per la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, i el vicepresident primer del Consorci, Josep Antoni Albert, assenyala que “esperem que l’estudi previ estiga a final d’any. Aquest Pla és de gran importància per a nosaltres, perquè marcarà les línies generals de necessitats i millores en l’àmbit d’ocupació i d’economia, el mapa d’infraestructures viàries i de desenvolupament del territori”. Segons explica, Compromís ja havia posat sobre la taula la importància d’incidir en aquesta vertebració i l’edil Màrius Ivorra, membre de l’executiva del Consorci, assenyala que també mancada planificació en sectors com l’agricultura i el turisme, així com necessitats industrials.

En la junta també es va acordar sol·licitar al ministre de Foment, José Luis Ábalos, una reunió per a tractar sobre diferents infraestructures, entre les quals es troba la petició de modernització de la línia de tren Alcoi-Xàtiva.

Foto: La modernització del tren Alcoi-Xàtiva, un tema prioritari. Arxiu

Advertisements

Send this to a friend