El Ciudad de Alcoy es col·loca capdavanter

El CFC Ciudad de Alcoy ja és capdavantera del seu grups després de vèncer 1-5 a casa del Saix. Els de Jordi Vilaplana van forjar la seua contundent victòria en la segona meitat. Al descans es va arribar amb empat a un, després que Alejandro Antolí avançara al Ciutat d’Alcoi i els locals aconseguiren la igualada a tres minuts del final de la primera meitat.

Als deu minuts de la represa, Pablo Verdú va desfer l’empat i en el 68 Joshua va anotar el tercer. La cambra va ser obra de Cristian Molina en el 72 i Joshua va tancar el compte del CFC Ciudad de Alcoy quatre minuts després.

L’Esides Caramanchel va estrenar el seu caseller de victòries en el seu debut com a local. Va derrotar 2-1 a La Nucia B amb doblet de Jabato. El quadre visitant es va avançar a la cambra d’hora, en el 25 Jabato va fer el primer i deu després va marcar el segon, no movent-se el marcador després del descans. L’Esides va acabar amb nou per les expulsions de Roberto i Pepe Moiña.

El Muro va cedir la seua primera derrota i també el liderat després de caure 1-0 a Alginet. Va ser expulsat Alejandro Mata a un minut del final. I qui segueix sense guanyar és el Contestano. Els de Rafeta van perdre 3-1 a Dénia després de posar-se 1-1 i encaixar dos gols en els últims sis minuts.