El PP alerta de pèrdues en comerços per l’obra d’Entença

El PP denuncia que els retards en l’obertura al tràfic del tram d’Entença entre Isabel La Catòlica i Espronceda han suposat per als comerciants minvaments de fins a un 50% de la seua facturació, tal com arrepleguen en una nota de premsa que signa l’edil popular Eduardo Tormo.

Segons explica, “els comerciants d’aquest tram es queixen dels reiterats incompliments per part del govern socialista de Toni Francés. Aquest tram va començar el 3 d’abril i havia d’acabar-se, segons el govern, tres mesos després, a primers de juliol. Posteriorment el govern es va comprometre a obrir-ho al tràfic a primers de setembre”, i finalment va entrar en servei divendres passat a la vesprada.

Des del PP assenyalen que “com a anècdota, explica un comerciant que a principis de l’obra, en la plaça de la Font de l’Horta es va col·locar un cartell on s’esmentava el termini per a aqueix tram. Al temps es va retirar la part del cartell on es fixava el termini”.

INCOMPLIMENTS

L’edil Eduardo Tormo explica que “els veïns i comerciants entenen la necessitat de les obres i les molèsties que elles comporten, però el que no suporten són els incompliments del govern quant a terminis perquè, com a molts comerciants diuen, estan jugant amb els seus diners”.

I és que, segons apunten des del PP, s’han entrevistat amb diferents comerciants i “comenten que les seues facturacions respecte al mateix període de l’any passat s’han reduït entre un 30 i un 50% depenent de si el producte és de venda directa o si podia encarregar-se per telèfon o per internet”. Al costat d’açò, assenyalen que “quan els comerciants s’han queixat al govern pels retards, aquest ha recordat que el termini d’obra és d’11 mesos, contradient els compromisos adquirits d’executar per fases i amb uns terminis molt concrets”, i afigen que “els veïns es lamenten que el govern no haja complit les seues promeses de solució a l’aparcament, alguna cosa que ja ha avisat el Partit Popular en diverses ocasions. Els comerciants creuen que aquest problema també els afectarà una vegada acaben les obres”.

Advertisements

Send this to a friend