La II Fira Modernista bat rècords de participació i de públic

La segona edició de la Fira Modernista d’Alcoi va arribar a la seua fi el diumenge al migdia, consolidant-se com un nou esdeveniment en el calendari festiu de la ciutat, després d’aconseguir la implicació de nombroses entitats i ciutadans, que han abarrotat els carrers del Centre durant tot el cap de setmana. La majoria de les activitats han comptat amb un important èxit de participants, així com de públic assistent.

Els carrers s’han omplert d’ambient gràcies als múltiples actes que s’han organitzat per part de totes les entitats que han pres part en aquesta segona edició de la Fira Modernista, que ha superat les expectatives de la regidoria de Turisme, triplicant fins i tot l’assistència esperada en moltes ocasions.

En les xarxes socials institucionals també s’ha vist reflectida la repercussió de la Fira. Més de 17.000 reproduccions dels vídeos i al voltant de 75.000 interaccions en les publicacions, es van registrar solament en el Facebook de l’Ajuntament, al que caldria sumar-li el perfil de la regidoria de Turisme i el de la pròpia Fira.

Foto: Cercavila entre la Plaça d’Espanya i la Glorieta. Aldemar

Advertisements

Send this to a friend