Habitat ja coneix el potencial dels prototips de Reptes EPSA

El grup de Generació Espontània del Campus d’Alcoi de la UPV (Universitat Politècnica de València) Reptes EPSA, ha participat en NUDE, l’espai dins de la Fira Habitat València dedicat a la trobada entre els joves dissenyadors, les escoles de disseny, universitats, les empreses i la societat en general. La col·lecció que han presentat és ‘Col.Miracle’, amb diferents prototips de mobles. Part d’aquesta col·lecció també va ser exposada en Ventura Lambrate de Milà. El Campus d’Alcoi, amb stand propi, ha compartit espai amb escoles públiques i privades de tot el món. El stand ha rebut la visita de diferents autoritats com el conseller d’Hisenda, Vicent Soler, i la Directora General de l’IVACE, Júlia Company.

Juan Ignacio Torregrosa, director del Campus d’Alcoi destaca la importància de la participació dels seus alumnes en NUDE. Mentre, Juan Francisco Picó, professor coordinador dels alumnes que han exposat en NUDE, valora la visita a València de forma positiva. Picó apunta que “a aquesta fira vénen els productors del moble de tota Espanya”, i afig que “tots els nostres prototips estan construïts per empreses del territori, per tant la relació amb les empreses ha de ser molt propera”.

María Fontes, fundadora i actual coordinadora de NUDE, també destaca la presència del Campus en aquest espai, perquè tots els agents puguen conèixer el seu potencial.

Foto: Equip d’alumnes, amb els seus professors i el director del Campus ensenyant un prototip a la directora general de l’IVACE.

Advertisements

Send this to a friend