El HC Cocentaina homenatja a Eliseo Sánchez

Eliseo Sánchez va ser objecte d’un entranyable i merescut homenatge per part del HC Cocentaina i al que es va sumar l’Ajuntament local a través del seu regidor d’esports Saúl Botella. Envoltat de familiars, amics i molts dels jugadors que han passat per les seues sàvies mans, el carismàtic tècnic no va poder evitar emocionar-se davant la sorprenent “encerrona”, com després va reconèixer als seus íntims, que li havien preparat per a reconèixer el seu pas per l’entitat contestana.

Al començament de l’estiu, i després de quasi quatre dècades en una banqueta, va decidir posar fi a una etapa i “donar pas a la joventut”, aqueixa amb la qual tant ha gaudit des d’una banqueta. Han sigut 37 anys com a entrenador de manera ininterrompuda, gran part d’ells com a formador, bé com a tècnic de les categories inferiors de l’Alcodiam, el club dels seus amors, com a seleccionador de la Comunitat Valenciana o els deu últims anys sent l’ànima del HC Cocentaina, que aquesta temporada ha engegat el seu projecte més ambiciós, sent Eliseo Sánchez un dels seus impulsors.

Eliseo Sánchez va ser un dels forjadors d’una de les millors generacions que ha donat l’hoquei alcoià amb els germans Llinares, Lalo, Jorge Castañer, Lorenzo, Pablo Doménech o el malmès Toni Martínez, entre uns altres, amb el qual va aconseguir un ascens a Primera Divisió, entre altres assoliments.

Eliseo Sánchez, persona de paraula fàcil, se li va fer fallida la veu en algun moment quan va prendre la paraula el dissabte. Va haver-hi pastís i també algun regal. El HC Cocentaina li va lliurar una samarreta signada per tots els jugadors que ha dirigit en aquests deu anys en el club.

També el seu president, Jorge Hernández, li va fer lliurament de dos cartells emmarcats de la Final Four de la Lliga Autonòmica aleví i del Sector Sud de la mateixa categoria.

Eliseo Sánchez deixa el HC Cocentaina amb els deures fets. La seua pedrera, aqueixa per la qual tant va treballar, viu un moment feliç amb deu equips: un d’iniciació, dues prebenjamins, tres benjamins, un aleví, un infantil, un juvenil, un sènior autonòmic i l’equip de Lliga Sud, que aquest curs comptarà amb el retorn a les pistes de Rafa Linares i Cristian Santiago. Després de l’homenatge es va jugar un amistós de presentació entre el HC Cocentaina i el Raspeig d’OK Plata. El partit es va decidir pel marcador de 2-3. Es va quedar sense marcar Rafa Linares però sí que ho va fer Cristian Santiago i també va marcar Fernando Basañez.

Send this to a friend