L’Alcodiam ven cara la seua derrota

L’Alcodiam va vendre cara la derrota en la seua estrena de lliga després de tenir contra les cordes al Noia en moltes fases de la segona part. L’encert a bola parada i les intervencions de Xus Fernández van evitar que els blaugrana es portaran un més que merescut empat.

Els de Sergi Punset van fer una fluixa primera meitat, en la qual Guiri va aconseguir salvar els mobles, però després del descans es va ajustar la vigilància en defensa i en atac es va deixar a un costat la timidesa amb la qual es va jugar el primer temps i amb major descaradura va aconseguir estrènyer les clavilles al Noia.

El *Alcodiam va poder obtenir la recompensa al seu bon segon període amb la desena mancada visitant a quatre segons del final. Va ser Joao Ramalho l’encarregat de llançar el directe A l’atacant portugués, un novençà en l’OK Lliga, se li va fer xicoteta la porteria, mentre que la figura de Xus Fernández s’anava engrandint. Ramalho, trigolejador davant el Breganze italià en el partit presentació de la passada setmana, va rebre la primera lliçó del que significa la lliga espanyola.

Tant ell com el seu compatriota Renato Castanheira van passar de puntetes en la seua estrena oficial amb l’Alcodiam. Ara ja saben com les gasten equips com el Noia. Consideracions individuals al marge, un Noia que venia de remuntar un 0-2 al Barça en la semifinal de la Supercopa va haver de patir per a portar-se els tres punts. Una victòria que va venir a bola parada.

És veritat que el Noia va poder fer-li un trencat en la primera meitat. Li va caure un gol però van poder ser tres o quatre. A més de marcar Xavi Costa, minuts abans Marc Grau va estavellar una bola en el ferro i el gran protagonista va ser Guiri, autor d’un parell d’intervencions de molt mèrit.

A l’Alcodiam li va venir molt bé el descans. En la represa es va veure un altre equip sobre la pista, més posat en el partit, sense tants errors d’embalum que li van poder costar molt car. Damunt als tres minuts, en una contra, Pere Cañellas aconseguia la igualada.

CARLOS PÉREZ Al FERRO

Llavors va venir la desena falta de l’Alcodiam que Eduard Fernández va convertir en el segon gol del Noia. Tres minuts després Sergi Llorca va veure la targeta blava. Renato Castanheira va disparar fora i en aqueix interval de dos minuts de superioritat numèrica Carlos Pérez va estavellar la bola en el pal.