Diputació recolza el documental de L’Escaleta

El documental audiovisual realitzat pel restaurant L’Escaleta que s’ha projectat en la vuitena edició del Culinary Zinema: Cinema i Gastronomia, la secció gastronòmica del Festival de Sant Sebastià, ha rebut el suport i impuls de la Diputació d’Alacant a través del departament de Promoció Turística, encapçalat per Eduardo Dolón.

El treball titulat “Y en cada lenteja, un Dios”, arreplega la història d’aquest restaurant situat a Cocentaina que explica ja amb 40 anys d’existència i que ha passat de generació, estant actualment al capdavant Kiko Moya, xef de L’Escaleta, i el seu primer Alberto Redrado, sumiller. Tots dos van acompanyar a Dolón i al vicepresident de l’Associació Alacant Turisme Interior, Ramón Reche, en la presentació del documental.

“El Patronat Costa Blanca col·labora en el desenvolupament d’aquest interessant treball que recorre diferents enclavaments de la província i que suposa la promoció del territori”, explica el diputat de Promoció Turística.

La projecció es va realitzar ahir en el Festival de Sant Sebastià i posteriorment, Moya i Redrado van oferir un sopar als assistents.

Foto: Acte de promoció del documental de L’Escaleta, recolzat per la Diputació d’Alacant.

Advertisements

Send this to a friend