El govern aprova l’expedient per a contractar les obres del grup Sant Jordi

La Junta de govern ha aprovat l’expedient de contractació, per procediment obert simplificat, per a les obres d’adequació funcional i rehabilitació de façanes i cobertes del grup Sant Jordi, la pressuposat base del qual de licitació ascendeix a la quantitat de 398.355,73 euros. Al juliol es va aprovar el conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori i l’Ajuntament d’Alcoi per a la gestió i finalització de les obres de rehabilitació i d’elements comuns del grup d’habitatges Sant Jordi.

El conveni estableix, com ja va anunciar l’alcalde, Toni Francés, 400.000 euros que estan en els pressupostos de la Generalitat. Es tracta de la rehabilitació de les 20 habitatges situats en el bloc de la cantonada que recau als carrers Espronceda i Entença.

“Després de l’accés a la presidència de Ximo Puig, aquesta va ser una de les primeres propostes que transmetem a la consellera d’Habitatge i s’ha treballat molt per a aconseguir-ho, ja que es van perdre els fons del Ministeri al no finalitzar les obres en 2012. També intentem que entrara en algun procés com l’ARRU però considerem que no era just perquè els veïns haurien d’aportar una part per la negligència del Partit Popular, per açò hem de destacar que la finalització d’aquestes obres serà finançada al 100% per la Conselleria d’Habitatge. Igual que en el 75% dels habitatges que si que es van finalitzar no hi haurà cost algun per als seus propietaris”, indica, Francès.

Foto: Part dels habitatges que està pendent de rehabilitar.

Advertisements

Send this to a friend