Ciudadanos demana la millora de la CV-70 entre Alcoi i Benidorm

EI portaveu municipal de Ciutadans, Jorge Sedano, mostra l’interès del seu grup “per recuperar el projecte de millora de la carretera CV-70, que uneix Alcoi i comarca amb Benidorm a través del port de Confrides”. A més, ha assenyalat que aquesta infraestructura “no pot caure en l’oblit perquè és un projecte fonamental per a la projecció de la ciutat i de tota la comarca des del punt de vista del turisme, l’economia i el treball”.

Al costat d’açò, Sedano ha informat que l’estat actual de la via és “lamentable” i ha insistit en la necessitat d’intervenir. “Ha de ser l’Ajuntament el que intercedisca perquè la Generalitat incloga en els pressupostos una dotació per a aquesta via”, assenyala, alhora que recorda que en 2009 es va redactar un projecte bàsic per a la millora d’aquesta carretera “que preveia una inversió de més de 100 milions d’euros, però amb l’arribada de la crisi econòmic va quedar paralitzat”.

Ara, incideix que “des de Ciutadans, creiem que és moment de recuperar-ho. De fet, la Cambra de comerç ha demanat a l’actual conseller en aquesta mateixa legislatura que aquest projecte es reprenga”. La formació ha proposat que “si no és possible destinar 100 milions de colp a la CV-70, que es realitze per fases”.

Sedano ha insistit que “aquesta carretera ens podria aproximar a Benidorm en 35 o 40 minuts, per açò és molt important, no solament pel turisme, sinó també perquè hi ha un potencial d’eixida de molta mà d’obra especialitzada d’Alcoi que acaba treballant en la costa”.

FOTO. El ple del dilluns tractarà el tema sobre la carretera a Benidorm (Arxiu)

Advertisements

Send this to a friend