El Ciudad de Alcoy goleja i l’Esides cau a Elx

Cara i creu en el debut de lliga del CFC Ciudad de Alcoy i Esides Caramanchel. Els de Jordi Vilaplana, en la seua estrena en Primera Regional, va derrotar 4-0 al Villena B, mentre que l’equip de Nacho Daurat va caure per un enganyós 3-0 després d’encaixar els dos últims gols en el tram final de la trobada.

El CFC Ciudad de Alcoy va doblegar com a local al Villena B amb més facilitat de l’esperada. Van dominar el partit de principi a fi i el marcador s’antoja fins a curt. D’haver estat més encertat cara a porteria la golejada va poder ser d’escàndol.

Cristian Molina va obrir el marcador després d’un rebutge i Pablo Verdú, de cap, va posar el 2-0 amb el qual es va arribar al descans. El propi Pablo Verdú, Diego, Cristian Molina i Capone van poder augmentar l’avantatge en el primer temps.

En la segona part no va canviar el guió. Gens més començar Diego, que no va tenir el seu dia cara a porteria, va tenir dues molt clares. Després va venir el tercer, obra de Pablo Verdú de cap, mentre que la cambra ho va anotar el debutant Josua, que havia pogut marcar un altre en una anterior ocasió.

El retrobament quatre anys després de l’Esides Caramanchel amb la Primera Regional no va ser tot el productiu que s’esperava en caure 3-0 a casa de l’Il·licitana Raval.

Els locals es van avançar en el marcador a la cambra d’hora i amb aquest resultat van ser passant els minuts, fins que en el 86 va venir el segon i tres minuts més tard, amb l’Esides bolcat en l’àrea rival, arribava el gol amb el qual es tancava el partit.