El Mariola Rock va fer vibrar a Banyeres

Poc va faltar perquè el temps arruïnara el Mariola Rock d’enguany, però al final la climatologia va donar un respir i va permetre que els grups sonaren en l’espai multiusos del parc Vila Rosario. Els concordes dels grups de rock no van començar a tocar fins a les 8 de la vesprada en una jornada que va arrancar molt primerenc.

Al matí es va celebrar el tapa-canya, amb la col·laboració d’empreses, particulars i associacions com les Mestresses de casa o la d’Alzheimer. El Col·lectiu Mussol, promotor del Mariola Rock, es veia en l’obligació de traslladar el tapa-canya, tal com ocorreguera l’any passat, a la terrassa del maset de la filà Estudiants, proveïda de coberta.

Així, amb el cel encapotat i pluja intermitent, però baix sostre, centenars de persones van passar per aquest espai per a prendre un aperitiu i contribuir, amb el seu donatiu, a la finalitat del Mariola Rock benèfic, en aquesta ocasió amb la intenció d’ajudar a l’Associació d’Ajuda a Persones Saharahuis amb Discapacitat, per a construir un centre de cooperació en Smara, un dels camps de refugiats on viu el poble sahrauí.

Al mateix temps l’espai oferia un castell inflable i una zona de jocs per als més xicotets.

A la vesprada, després del menjar, va arribar el temps d’ultimar els detalls i ja, amb el cel buidat, afrontar la ronda de concerts que va començar a les 8 de la vesprada i que va acabar ben entrada la matinada. Van actuar enguany Esir, Rumbo, Gatillazo, Zoo, Josetxu Piperrak i Golpe de Estado.

Text: Pedro Vilanova

Send this to a friend