Compromís exigeix el seguiment de la nova contracta de brossa

Sobre la nova contracta de recollida de brosses i neteja viària, des de Compromís han anunciat que continuaran exigint el seguiment de la mateixa, per la qual cosa presentarà a les pròximes comissions informatives un llistat de preguntes de cara a “controlar els nous serveis de la contracta”. El regidor i portaveu de la formació, Màrius Ivorra, indica que “trobem a faltar certs serveis que, segons marcava el contracte signat, ja haurien d’estar en funcionament, i no se’ns ha donat cap tipus d’explicació per part del govern, o l’empresa concessionària del servei”.

Un de les novetats de la contracta és, precisament, l’arreplegada porta a porta en els polígons industrials. Segons Ivorra, aquest servei havia d’estar en funcionament des del quart mes del nou contracte. “És clar que des de Compromís hem apostat fermament per millorar els nostres polígons, i açò s’ha materialitzat en les ajudes de la Conselleria de Rafa Climent. El servei de recollida de residus urbans és un servei fonamental per a les nostres empreses i aquesta és una millora notable que ja hauria d’estar implantada, que no podem demorar més”, assenyala l’edil de Compromís.

També es refereix Ivorra al nou sistema de recollida de brosses previst per al Centre de la ciutat, alhora que denuncien “altres manques que també preguntarem en comissió, amb l’objectiu de tenir un bon servei de recollida, pel qual tant ha lluitat Compromís”. Entre aquestes necessitats es troba una proposta de la formació per a reduir els residus plàstics en ocasions com Mig Any.

Foto: Arxiu

Advertisements

Send this to a friend