Nova edició de Monòlegs d’Alcoiania

El Teatre Principal obrirà de nou les seues portes el dimecres 19 per a acollir una nova edició de Monòlegs d’Alcoiania, la proposta que un any més torna de la mà de El Nostre, Radio Alcoy i La Dependent, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Grau i Unión Alcoyana Seguros. La primera tanda la componen tres monòlegs, que s’estrenen el mateix dimecres i es repetiran el dijous, en sessió a les 20’30 hores.

Obriran foc en la vuitena edició dels Monòlegs d’Alcoiania la veterana Ana María García, que de nou ha escrit un text per a la seua filla Athenea Teixidor; el debutant Marcos Cháfer, que interpretarà un text propi; i tancarà la sessió la jove actriu Paula Bou, que posarà en escena un monòleg obra de la periodista Jésica Sempere.

L’encarregada de conduir els monòlegs en aquesta vuitena edició serà l’actriu Isabel Balaguer, que ja va participar com a presentadora fa uns anys al costat de Susa Abad i Pepa Puchades, i en aquesta ocasió ho farà amb un text escrit pel periodista Javier Llopis.

La següent tanda arribarà la setmana vinent, els dies 26 i 27 de setembre. En aquesta ocasió, el malagueny Julio Alejandro Lloret repetirà amb un text propi, el mateix que David Martínez, per a finalitzar la funció amb el monòleg de Núria Lara, que interpretarà Conchi Doménech.

Tancaran l’edició Rosa Fraj, Julian Coloma donant vida a un text de Toni Santonja, i Óscar Martínez amb una obra de Paco Agulló.

Les entrades estan a la venda en www.ticketalcoi.com, en les taquilles del Teatre Calderón, de dimecres a divendres, de 11’30 a 13’30, i de 18 a 20 hores; i dissabtes, de 11’30 a 13’30 hores. I en les taquilles del Principal, dues hores abans de cada sessió.

Foto: Participants i presentador en una de les sessions de la passada edició. Arxiu

Send this to a friend