La Guàrdia Civil evita la distribució de 332 grams de cocaïna a Ibi

La Guàrdia Civil ha detingut a Ibi a un home de 36 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. S’han confiscat 332 grams de cocaïna, 475 grams de marihuana, 4,57 grams de speed i 720 euros en efectiu. Després del seu pas a disposició judicial, el detingut ha ingressat a la presó sense fiança. La detenció va tenir lloc en plenes Festes de Moros i Cristians d’Ibi, sent una persona que es pot considerar un principal subministrador de cocaïna de les localitats d’Ibi, Alcoi i Tibi, segons informa la Guàrdia Civil.

La recerca va començar a principis del mes d’agost, quan els agents van sospitar que en una zona molt concreta d’Ibi hi havia un focus actiu de venda de droga. Realitzar els seguiments al sospitós no va ser res fàcil doncs quan els clients acudien a arreplegar la droga, cada vegada ho feien en un portal diferent.

Es va saber que aquest home era ben conegut pels consumidors habituals d’Ibi i de municipis propers, a causa del temps que portava dedicant-se a la venda de droga. La confiança entre el venedor i els clients era tal que no li importava ni l’hora ni el dia de la setmana en què anaren a comprar-li. En altres ocasions, era ell qui s’acostava fins a altres poblacions i venia la seua droga en comerços o fins i tot en plena via pública, sempre segons la informació de la Guàrdia Civil.

Advertisements

Send this to a friend