La passarel·la entre Alcoi i Cocentaina, a l’octubre

La passarel·la que unirà les poblacions d’Alcoi i Cocentaina va camí de convertir-se en realitat i una vegada formalitzada l’adjudicació de les obres s’estima que a primers del mes d’octubre poden estar ja en marxa.

Es tracta d’una passarel·la que connecta els dos termes municipals i que ha sigut molt reivindicada, ja que des del desdoblament de la N-340 no es disposa de pas per als vianants per a salvar el Barranc del Fons i els vianants han de passar molt prop dels vehicles, amb el perill que comporta tenint en compte que el volum de tràfic és molt elevat.

PRESSUPOST I TERMINIS

Es tracta d’una actuació que té un cost de 110.000 euros, l’Ajuntament d’Alcoi assumeix el 70% i el 30% restant el de Cocentaina, segons el conveni que en el seu moment van subscriure.

El regidor d’Obres i Serveis de l’Ajuntament d’Alcoi, Jordi Martínez, explicava en el moment de l’adjudicació que les obres tindran una durada d’uns dos mesos, per la qual cosa estaran finalitzades abans d’acabar l’any. Amb la seua engegada s’atendrà una reivindicació social.

Foto: Zona per la qual discorrerà la passarel·la, salvant el Barranc del Fons, en l’accés nord.

Advertisements

Send this to a friend