Anna Martínez García es porta la Copa Escalada en Bloc

La tercera i última prova d’escalada en bloc del calendari de la FEMECV 2018 celebrada en el Complex Eduardo Latorre va finalitzar amb la consolidació del liderat i el títol de l’alcoiana Anna Martínez García en la categoria sub’12.

Martínez García ha acabat la Copa FEMECV 2018 amb 265 punts després d’imposar-se en la primera –Serra– i tercera prova –Alcoi– i acabar tercera en la segona prova puntuable –Ibi–.

La competició de la nostra ciutat estava previst que se celebrara en el poliesportiu de Caramanxel però els pronòstics de pluja que finalment es van complir van obligar a l’organització a resituar la prova en el Complex Eduardo Latorre.

En total va reunir a setanta escaladors de tota la Comunitat i algun arribat des de Múrcia. En la categoria absoluta masculina es va registrar la participació de quatre escaladors alcoians. Destacar el cinquè lloc obtingut per Gabriel Copel, sent setzè Samuel Martínez, un lloc per darrere va acabar Lidón Lluch i dinovè va acabar Pau Climent. La temporada d’escalada en bloc finalitzarà el pròxim 27 d’octubre amb el campionat de velocitat a celebrar a Elx.

Foto: La competició era l’última puntuable de la Copa d’Escalada en Bloc de la Comunitat. Xavi Terol

Send this to a friend