Es millorarà tot el clavegueram de Els Clots

L’Ajuntament va a millorar tot el clavegueram en el barri Els Clots i la previsió que actualment maneja el govern municipal pansa per que les obres comencen en la segona quinzena d’octubre. Les actuacions es realitzaran per fases i les obres adjudicades, per uns 115.000 euros, suposaran la substitució de l’actual clavegueram en mal estat en els carrers Llibertat i Els Clots. A més, es canviarà la instal·lació d’aigua potable i es repararan les voreres que es troben en mal estat, millorant l’accessibilitat.

Mentre, es prepara el projecte per a la segona fase, tal com va explicar l’alcalde aquesta setmana en la reunió que va tenir amb veïns del barri. Aqueixa segona fase millorarà la resta de carrers, com són Pare Vitòria, Cronista Rogelio Sanchis i Pintor Laporta, aconseguint la total renovació i el sistema d’aigua potable de Els Clots.

El regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez, destaca que “seguim actuant per a millorar tots els barris de la ciutat i la xarxa de clavegueram que presenta alguns problemes, especialment en les parts de la ciutat més antigues. Parlem d’una obra, la de Els Clots, molt demandada pels veïns i que millorarà la vida de la gent del barri”.

Martínez explica que amb aquestes actuacions “resoldrem tots els problemes que tenien amb aquesta infraestructura Els Clots, probablement el barri amb la xarxa de clavegueram més antiga, on mai s’havia actuat”.

Amb aquesta obra s’executarà una canalització de pvc que serà capaç d’arreplegar les escomeses, que aniran als sis pous del carrer Llibertat i els cinc del carrer Els Clots. Cal assenyalar que actualment el clavegueram per on discorre la xarxa d’aigua potable té problemes de fugides i avaries, i és de fibrociment. Amb aquesta actuació es renovarà tota la instal·lació amb un anell de canonades de polietilè i escomeses als habitatges.

Advertisements

Send this to a friend