Xesca Lloria apadrina la verema en la D.O.P. Alacant

Aquest dilluns tindrà lloc en el Celler de La Algueña l’inici de la verema en la D.O.P. Alacant. Aquest acte sol estar apadrinat per diferents personalitats de la província com els esportistes Juan Carlos Ferrero, Alejandra Quereda o Nico Terol, així com el xef Quique Dacosta.

Enguany, el Consell Regulador de la Verema i la D.O.P. Alacant ha decidit que siguen cinc dones periodistes les que apadrinen l’acte, per a realitzar “un necessari homenatge a les dones de la nostra terra, dels nostres pobles, en aquesta època en la qual es fa necessari més que mai, reconèixer la seua vàlua”, afirma el President d’aquest Consell, Antonio Miguel Navarro.

Xesca Lloria, redactora cap de El Nostre Ciutat, és una de les cinc periodistes que apadrinará l’acte. En el seu curriculum, a més de ser llicenciada en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i haver treballat en diferents mitjans gràfics i audiovisuals, des del Consell Regulador, destaquen haver sigut “la primera i única dona que ha format part de l’Associació de Sant Jordi”.

Al costat de Lloria, altres quatre dones periodistes que “representen la veu de la dona per a la tota la societat, en diferents mitjans locals”, afirmen des de la Verema en la D.O.P. Alacant, seran les padrines: Cristina Medina, actual cap d’informatius de SER Elx i Presidenta de l’Associació de Periodistes d’Elx; Rosario Pagés, redactora de “Informació en la Marina Baixa” des de l’any 2000; Concha Pastor, delegada per a “Les Províncies” en la Marina Alta i La Safor; i Carolina Sellés, qui després de passar per Canal 9 o La Sexta, actualment es dedica a continguts online.

Totes elles estaran presents dilluns, a les 11.30 hores en el Celler de La Algueña, una de les localitats més al sud de la Denominació d’Origen.

Advertisements

Send this to a friend