L’Ajuntament instal·la càmeres de seguretat en el Pont de Sant Jordi

L’Ajuntament ha decidit instal·lar en el Pont de Sant Jordi càmeres de seguretat per a controlar el tràfic però que, al mateix temps, podran detectar aquells actes incívics que puguen afectar a l’emblemàtica infraestructura, tal com informen des del govern municipal. Cal recordar que la ciutat ha quadruplicat el nombre de càmeres en l’últim any i més de 70 instal·lacions vigilen el casc urbà –sumant-se ara el pont– així com els polígons industrials.

El panell de control de totes les càmeres està situat en les dependències de la Policia Local i dels enregistraments es guarden còpies seguint la normativa adequada per a poder identificar fets constitutius de delicte.

Prova de llum

D’altra banda, assenyalar que anit es va realitzar la prova definitiva de la il·luminació del Pont de Sant Jordi, una vegada acabada la instal·lació dels panells de metacrilat amb il·luminació led en les dues voreres del pont. Tal com ja es va anunciar per part de l’alcalde, la il·luminació de la infraestructura que uneix el Centre amb l’Eixample serà blanca com ja ocorre en les fonts de la ciutat, deixant-se constància que aquestes només han canviat de color de manera molt puntual i a causa d’alguna commemoració, com el Dia Mundial del Medi ambient.

En total, el Pont de Sant Jordi compta amb 97 panells de metacrilat gravats amb part de l’escut de la ciutat, detall que fa anys decora la resta del mobiliari urbà de la ciutat. Els metacrilats serviran per a millorar la seguretat dissuadint als vianants de creuar per enmig del pont, així com evitant que els vehicles puguen pujar a la vorera a gran velocitat.

Advertisements

Send this to a friend