Les pluges obliguen a suspendre la Romeria a la Font Roja

A causa de la pluja que porta caent durant les últimes hores i la previsió que aquesta continue demà, s’ha decidit suspendre la Romeria a la Font Roja. Una decisió que s’ha pres aquest migdia, després d’una reunió entre l’Ajuntament i l’Archicofradia de la Verge dels Lliris.

“La seguretat és primordial, amb aquest temps i les previsions no podem garantir-la”, ha explicat el regidor de Festes, Raül Llopis, que indica que “amb pluja no és recomanable una pujada massiva de persones ni d’autobusos, seria perillós per les persones i perjudicial per al paratge”.

No obstant açò, des de l’Archicofradia han informat que demà sí hi haurà una eucaristia en la parròquia de Sant Maure, a les 12’30 hores, i si el temps ho permet, després de la missa es traurà la imatge pelegrina en romiatge per dins de la Glorieta, tal com ho van fer ahir els escolars.

Recordar que les incessants precipitacions han obligat ja aquest matí a cancel·lar el tradicional cercavila pels barris de la ciutat i també s’ha optat per traslladar l’ofrena de flors d’aquesta vesprada (20 hores) a l’interior de l’església de Sant Maure. La missa donarà començament a les 18’30 hores i a continuació se celebrarà l’acostumada ofrena de flors.

FOTO: Pujada a la Font Roja, el passat any.

Advertisements

Send this to a friend