Les infantils del Sant Jordi estrenen el medallero

La celebració de l’I Trofeu Nacional Alacant ha permès al CGR Sant Jordi estrenar el seu medallero en l’inici de la temporada en la gimnàstica rítmica.

El conjunt infantil compost per Helena Gisbert, María Muñoz, Claudia López, Claudia Galera, Ainara Linares i Noa Villar es va penjar la medalla de plata en la primera posada en escena de la seua estrena en una competició.

En el trofeu, celebrat en el pavelló de Babel, també va pujar al podi per a arreplegar la medalla de bronze la infantil Rocío García, que va actuar en el torn de les individuals.
A aquesta primera competició de la temporada, el CGR Sant Jordi va acudir amb altres dues formacions. El conjunt juvenil amb Andrea Ortiz, Zaida Beneyto, Patricia Ruiz, Miriam García i Ainara Gisbert no va aconseguir plasmar sobre el tapís tot el treball realitzat, mentre que el conjunt es va estrenar en nivell base amb una meritòria posada en escena.

D’aquesta manera, els tres conjunts del Sant Jordi i la individual Rocío García inicien el seu periple cap al Campionat Nacional Base a celebrar al novembre a Múrcia.

A més, els conjunts aleví, infantil i juvenil han sigut seleccionats per l’organització del certamen per a participar en la Euskalgym els dies 24 i 25 de novembre a Bilbao, cita que comptarà amb la participació fora de concurs de gimnastes de talla internacional durant la celebració de la XIII Gala Internacional del dissabte 24.

Foto: Components del conjunt infantil del CGR Sant Jordi.

Send this to a friend