El derbi com a termòmetre

El derbi s’ha creuat tan aviat en els camins d’Alcoyano i Ontinyent que bé podria utilitzar-se com a termòmetre per saber una mica més de la salut d’aquests dos equips amb rols molt diferents dels del passat curs. Fa un any, quan tots dos es van veure les cares en el Collao a mitjan desembre, l’Ontinyent era una màquina perfectament greixada que anava com un tir en la classificació.

Enfront estava un Deportivo mústic, al que els seus fantasmes en el Collao li havien portat a cessar al primer entrenador i començava a albirar-se que amb Galiana tampoc anaven a anar millor les coses.

El derbi de demà diumenge (19,30 hores) arriba més equilibrat que mai. Els de Vicente Mir es van donar el gust de passar per sobre del Barça B en el partit inaugural però van sucumbir al ‘cerrojazo’ de Manix Mandiola a Mallorca, cedint la primera derrota de la temporada. Idèntic balanç però diferent arrencada per a l’Ontinyent, que es va portar el disgust en la jornada inaugural en caure en el Rico Pérez en el descompte amb un gol de Juli, per a aconseguir esmenar eixa entropessada inicial amb la victòria sobre el Castelló amb remuntada inclosa.

Més informació a l’edició en paper o a la digital que es pot adquirir a aquesta mateixa web www.elnostreciutat.com

Send this to a friend