La ASJ assumeix la gestió de la filà Magenta

La filà Magenta ha sigut intervinguda per part de l’Associació de Sant Jordi davant el dèficit registrat en el seu any d’alferes i en vista de que el pròxim 2019, la filà mora ostenta la capitania del seu bàndol.

La ASJ ha determinat “crear una comissió per a estudiar la documentació presentada per la junta directiva de la filà”. Les següents mesures adoptades han sigut: “suspendre cautelar i temporalment de funcions al primer tro i a la junta directiva de la filà”; “assumir de forma provisional el control de la gestió de la filà Magenta mentre la comissió analitza tota la informació aportada per la filà”; i finalment, “habilitar els mecanismes previstos en l’article 159.b.8 de l’Estatut de l’Associació de Sant Jordi”.

Tota aquesta informació ha sigut proporcionada per la pròpia Associació a través d’un comunicat de la Junta Directiva. D’altra banda, el Casal, “garanteix el bon desenvolupament del càrrec de capità moro de les pròximes festes de Sant Jordi”.

Davant aquestes informacions, Santiago Carbonell, alferes moro de la filà Magenta aquest 2018 ha realitzat un comunicat oficial que reproduïm literalment:

COMUNICAT OFICIAL ALFERES MAGENTA 2018

“Després dels esdeveniments succeïts en aquests dies ens veiem obligats a fer una sèrie d’aclariments públics. En primer lloc dir que ni l’Alferes, Dames ni Cavallers han d’absolutament un euro a cap proveïdor que ens ha treballat en aquests dos anys, poden donar fe d’açò tots ells. En segon lloc: Nosaltres no sabíem ni sospitàvem de cap anomalia econòmica que poguera haver-hi en la Fila. Sempre hem treballat amb els nostres pressupostos i dins de les nostres possibilitats econòmiques.

Estem dolguts en veure fotos nostres en la premsa que puguen fer pensar que nosaltres teníem alguna cosa que veure en aquest problema que és de la Filà, no del càrrec.

Estem a la disposició de l’Associació de Sant Jordi per a mostrar qualsevol documentació que se sol·licite que puga ajudar a aclarir qualsevol cosa.

En últim lloc ens agradaria mostrar el nostre dolor per tot el que està passant en la nostra Fila, després d’haver viscut un any tan bonic per a nosaltres que tant esforç econòmic com a personal ens ha costat. Esperem que tot s’aclarisca i se solucione com més prompte millor i poder gaudir de l’any de Capità que amb tanta il·lusió estan preparant els seus components.”

Advertisements

Send this to a friend