Ivorra reclama al govern que intervinga pels treballadors de Tuasa

El regidor i portaveu de Compromís en l’Ajuntament d’Alcoi, Màrius Ivorra, ha tornat a instar al govern municipal a “intervenir pels treballadors de Tuasa”.

Segons recorda, “Compromís va presentar en el Ple del mes de gener una moció que es va aprovar per unanimitat i que parlava d’irregularitats laborals amb els treballadors del servei municipal de transports Tuasa i instava a l’Ajuntament, com a propietari d’aquest servei de transports, a fer esbrinaments sobre aquest tema”.

El regidor de Compromís lamenta que “de l’aprovació d’aqueixa mesura han passat nou mesos i sembla que el problema continua”, segons explica Ivorra, que va destacar que “els treballadors van aparèixer la setmana passada en un mitjà de comunicació estatal, La Sexta Noticias, reclamant i exigint la resolució de tals problemes”.

Per açò, Compromís tornarà a insistir en la presa de mesures sobre aquest tema, ja que, segons Ivorra, “pensem que l’Ajuntament ha d’intervenir en aquest problema que afecta a un servei municipal tan important i costós com el transport urbà”. Així, tornaran a reclamar al govern de la ciutat a “instar a l’empresa concessionària a resoldre la problemàtica, amb tal d’evitar conflictivitat laboral i millorar el servei als usuaris.

Advertisements

Send this to a friend