La moda sostenible guanya protagonisme en la MOMAD

La sisena edició de MOMAD Metròpolis i MOMAD Shoes, organitzades per IFEMA, que transcorreran del 7 al 9 de setembre en Fira de Madrid, oferiran un ampli espai dedicat a la moda sostenible, a través de l’àrea especialitzada Sustainable Experience, situada en la connexió dels pavellons 12-14. Aquest sector continua guanyant protagonisme en l’oferta general de MOMAD i summa en aquesta convocatòria 43 empreses, quasi un 10% més que al febrer passat, i un 15% més de superfície.

Les empreses participants en Sustainable Experience aposten per una producció respectuosa amb el medi ambient i amb criteris socials i econòmics responsables. Un model amb el qual cada vegada hi ha més signatures compromeses, que se sumen a un procés que té en compte tant les matèries primeres i la seua procedència, com la presentació final al client, les diferents fases del procés de confecció i, fins i tot, el reciclatge.

MB Mallorca, Momoc, Anuscas Family, Coba Complements (Alcoi), Tadoro Tuduri, Beatriz Constán, Brissus, Souls Iberia, Leo Jiménez, Artaps, Root Sunglasses & Watches, Averse, Intiferreira, Ines De la Calçada, Inia Nandez, Jostun, La Higuera de Grazalema, Ray Molsa, Magan, Maria Hurtado, Miropavintage, Soruka, Coeli, D-Raiz, Hammerhoj Design, D’Talhes, Skbags & Gifts, Sola, Two Hands Madrid, Castor Sunglasses i Gotaskaen Upcycling són algunes de les signes participants en aquesta edició de Sustainable Experience, amb propostes de moda dona, home i xiquet, calçat, marroquinería, bany, bijuteria, accessoris, complements, ulleres, rellotges i indústria auxiliar. Portugal, Austràlia, Finlàndia, Holanda, Bèlgica, Mèxic i Espanya són els països que tindran representació en aquesta àrea.

Així mateix, les Associacions de Moda Sostenible d’Espanya (AMSE), Murcia (MSM) i Madrid (MSMAD) mostraran el treball que realitzen els seus associats i compartiran els seus coneixements. A més, tindran també presencia la plataforma de formació SLOW FASHION NEXT, el centre tecnològic INESCOP i la Revista alemanya especialitzada en Moda Sostenible LUXIDERS MAGAZINE.

Una extensa participació que reforça el sector MOMAD Sostenible dins de la fira i contribueix a consolidar la posició de MOMAD com un dels grans salons comercials internacionals, on es reuneix una oferta global de Moda, posant especial èmfasi en les necessitats específiques del mercat a cada moment. Així mateix, la presència d’aquest sector en la fira, permet integrar a la Moda Sostenible en el canal de la moda general.

Send this to a friend