Finalitzen les obres de reurbanització del carrer Sant Cristòfol de Cocentaina

El carrer Sant Cristòfol, situada en ple casc antic de Cocentaina, ha estrenat ja nova imatge després de les obres de reurbanització de la qual va anar objecte durant les primeres setmanes de l’estiu.

El projecte, que ha anat a càrrec de les arques municipals, ha tingut un cost proper als 30.000 euros i ha permès millorar l’accessibilitat d’aquest vial situat al costat de la Plaça de l’Ajuntament.

A més, la intervenció ha inclòs la reforma del paviment, tant de les voreres com de la calçada, així com de la xarxa de sanejament i aigua potable.

El regidor d’Obres i Serveis en l’Ajuntament contestà, Marcos Castelló, explicava a principis del mes de juliol que aquest projecte anava a servir com a experiència pilot per a repetir l’actuació en la resta de carrers de la zona de la Vila “amb la finalitat de fer uns dies vials més accessibles imitant les últimes rehabilitacions que s’han fet en altres punts del nucli històric o el Raval i que han permès que voreres i calçades estiguen situades al mateix nivell”, va apuntar. Castelló va fer també referencia a la qualitat dels materials emprats en aquesta intervenció que s’espera repetir després en la resta de carrers “són similars als quals ja estan implantats en el casc antic per a mantenir així una imatge d’uniformitat i la principal diferència és que l’asfalt que s’ha utilitzat en el paviment garanteix un manteniment més àgil i senzill”, assevera.

Les esmentades obres van començar a mitjan juny i van finalitzar a principis del mes d’agost, un fet que va facilitar que el carrer estiguera operatiu íntegrament durant les Festes de Moros i Cristians.

Text i foto: Gabriel Pascual

Send this to a friend