Comença la campanya de prevenció d’inundacions

El Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana ha donat l’anunci als ajuntaments del començament de la campanya de prevenció d’inundacions 2018.

El principal objectiu d’aquesta operació és recordar als consistoris de les localitats valencianes els procediments d’actuació que han d’aplicar les administracions públiques amb responsabilitat en la matèria davant possibles situacions de pluges intenses a partir d’aquesta data.

La documentació referent a aquest tema es troba en la pàgina web de 112 Comunitat Valenciana, la qual inclou el recordatori a aquells municipis amb risc alt i mitjà que han d’elaborar el seu propi Pla d’Actuació Municipal davant el risc d’inundacions.

Com a mitjà d’ajuda en aquest sentit, l’Agència de Seguretat i resposta a les Emergències posa a la disposició de les localitats corresponents una guia, inclosa en la pàgina web, així com personal tècnic que pot assessorar per a l’elaboració del Pla.

Dins de l’arrencada de la campanya de Prevenció d’Inundacions, s’inclou la celebració d’una Jornada Tècnica sobre el Risc d’Inundacions, dirigida a bombers, personal tècnic municipal i d’Emergències.

El lloc escollit per a la seua celebració demà és la Universitat de València.

L’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències i la Facultat de Geografia de la universitat esmentada són les organitzadores d’aquesta jornada tècnica després de l’inici de la campanya de prevenció.

Advertisements

Send this to a friend