L’oposició valora l’inici del curs polític

L’oposició del govern municipal d’Alcoi valora l’inici del curs polític que va començar el dilluns amb el primer ple.

Partit Popular: “Es dedica a posar pegats, no hi ha un canvi estructural”

Rafa Miró, portaveu del PP, considera que el govern municipal “es dedica a posar pegats, no hi ha un canvi estructural, que és el que necessita la ciutat. Donen aparença d’activitat però no és real”, assegura. Per açò, afirma que des del seu grup van a treballar per a l’engegada de projectes “vitals” al seu judici, com Alcoinnova, el CDT d’Interior o l’institut de la cosmètica, entre uns altres.

Ciutadans: “Ens preocupa que siga un any electoral”

Des de Ciutadans, el seu portaveu Jordi Sedano demana “celeritat” al govern municipal en projectes com el PGOU, la plaça Al-Azraq, la revitalització de Sant Francesc o la necessitat de sòl industrial. “Ens preocupa que solament siga un any electoral i que no es duga a terme una gestió vertadera, pensem que a aquest govern li falta capacitat de resolució”, assenyala Sedano.

Guanyar: “Porten anys amb anuncis que al final són fum”

“Els anuncis de projectes que porten anys i anys comunicant i que acaben per ser fum, seran els grans protagonistes d’aquests mesos preelectorals,”, destaca la portaveu de Guanyar, Estefanía Blanes. La formació, en canvi, proposa treballar en polítiques d’ocupació “actives” i mesures de protecció social, al mateix temps que anuncien que seguiran “fiscalitzant” la gestió del govern municipal.

Compromís: “Anem a exigir que s’executen els acords”

El portaveu de Compromís, Màrius Ivorra, anuncia que en aquest nou curs polític “anem a exigir que s’executen els acords aprovats en el Ple i, en el nostre cas, és prioritària la negociació de pressupostos i el nou model econòmic, la pedra angular del qual és Rodes”. Ivorra critica que “deixen les coses per a última hora, al final de la legislatura; cal marcar un ritme per a un bon funcionament”, indica.

Advertisements

Send this to a friend