L’Alcodiam derrota al Raspeig en un nou amistós

El Raspeig de la recentment creada OK Lliga Plata ha sigut l’últim rival del Patí Alcodiam en la seua posada a punt de cara a la nova temporada, que arranca el pròxim dia 22 amb la visita del Noia al pavelló Miguel Marieta.

Els de Sergi Punset van vèncer per 3-1. Va ser un partit intens i travat, controlat en tot moment per l’Alcodiam excepte en alguns minuts de la primera meitat. Els blaugrana van aprofitar aquest amistós per a anar assimilant mecanismes en una plantilla que presenta fins a sis cares noves. Van marcar Pere Cañellas, Roc Llisà i Deri Mataix.

Queda per tancar un nou amistós que podria ser a la fi de setmana. Fins ara ha disputat un total de cinc partits. Va debutar a casa del Reus la mateixa setmana d’iniciar la pretemporada i després va afrontar els tres compromisos de la fase de grups de la Lliga Catalana.

Es va estrenar amb una espectacular victòria per 1-4 a casa del Lleida i després va perdre per la mínima davant l’Igualada i el Calafell, tots dos partits decidits pel marcador de 4-3. La pròxima cita confirmada serà el dissabte 15 enfront del Breganze de Diego Mir amb motiu del Trofeu Ciutat d’Alcoi d’hoquei. Avui l’equip s’ha presentat amb un menjar davant les autoritats i la premsa local.

Send this to a friend