Els veïns ja disposen d’un avantprojecte del futur bulevard

El futur bulevard està més a prop. El govern municipal ha fet arribar als residents en l’Eixample i Santa Rosa, a través de les seues associacions de veïns, l’avantprojecte del vial que recorrerà la zona de la ciutat que discorre entre La Salle i El Collao.

El nou projecte del bulevard pel qual advoca aquest govern municipal poc s’assembla a l’ideat pel PP en la seua etapa al capdavant del govern d’Alcoi. Aquest projecte, no exempt de problemes legals, contemplava fins a cinc carrils en algun dels punts, aspecte que va generar rebuig entre els veïns.

En la proposta que remet l’actual govern socialista liderat per Toni Francés, el bulevard estaria constituït per dos carrils -un per sentit-, un carril bici, arbrat, mobiliari urbà, il·luminació i espai per a l’estacionament de vehicles. El nou vial explicarà a més amb una rotonda que es construirà en l’encreuament entre la Colònia d’Aviació i El Romeral.

El regidor de Territori, Manolo Gomicia, ha explicat que, partint d’aquest avantprojecte, “els veïns poden aportar al llarg d’aquest mes de setembre les seues idees per al disseny final”, tractant així d’aconseguir consens entre el govern i els veïns. Així mateix ha destacat que tots ells coincideixen que no serà una via ràpida.

ENTENÇA

La construcció del bulevard adquireix un caràcter més urgent si cap arran de la reforma integral a la qual està sent sotmesa el carrer Entença.

En aquest sentit, cal recordar que des d’avui dimarts s’habilitarà un carril de circulació en Entença entre els carrers Isaac Peral i Góngora, amb l’objectiu de facilitar la circulació de vehicles, que torna a incrementar-se considerablement en aquest mes de setembre. Amb l’obertura d’aquest carril, els vehicles que entren a la ciutat per l’accés nord i es dirigisquen a Santa Rosa podran circular per Carmen Vidal; per Pintor Cabrera els que vagen a l’Eixample i per Entença els que es dirigisquen al centre de la ciutat.

Advertisements

Send this to a friend