El Valencia dóna lluentor al 90 Aniversari

El Valencia CF donarà lluentor demà amb la seua presència en el Collao als actes del 90 Aniversari de l’Alcoyano. El club de Mestalla es convertirà en el convidat de luxe d’una jornada que arrancarà una hora abans amb el descobriment de la placa que estarà instal·lada en la rotonda existent al costat del camp i que oficialment passarà a cridar-se Rotonda de l’Afició del CD Alcoyano, com a homenatge a tots aqueixos incondicionals que han fet de l’Esportiu un dels clubs més populars i volguts del nostre futbol.

Serà a les 19,30 hores amb la presència d’autoritats, representants del club i de les penyes blanquiblaus. La rotonda tindrà quatre monòlits amb motius referents a l’afició, a més d’un masteler del com penjarà una bandera amb els colors de l’Alcoyano.

A les 20,30 hores està programat el partit entre el Deportivo i el Valencia CF, que es presentarà en la nostra ciutat sense els seus jugadors internacionals en estar amb la seua selecció. La resta de la plantilla es desplaçarà fins al Collao per a participar en aquest amistós. Donat l’estirada que té el club de Mestalla en la zona, s’espera la presència d’una gran quantitat d’afeccionats valencianistes. El propi president Juan Serrano va assegurar ahir que en el club s’havien rebut aquests dies nombroses trucades de penyes interessant-se per venir a presenciar la trobada. “Confiem que siga un dia molt bonic per a tota la família ‘alcoyanista’. No tots els dies es pot gaudir de veure un partit contra un equip de Champions i des d’ací el nostre agraïment al Valencia CF per acceptar la invitació i participar en l’acte central del 90 Aniversari”, va explicar Juan Serrano.

Els socis no hauran de passar per taquilla i l’entrada serà gratuïta. Els qui hauran de gratar-se la butxaca són aquells afeccionats que no siguen abonats, costant 20 euros en Tribuna, 15 en Lateral i 10 en Gol A, B i C, mentre que els menors de 14 anys hauran de pagar 5 euros.

En el Valencia CF és molt possible que viatgen el serbi Uros Racic i el coreano Lee, que entrenen amb el primer equip però juguen en el filial. També podria formar part de l’expedició l’alcoià Sito, actualment en el València B. En l’Esportiu s’espera que els dos últims fitxatges de l’estiu, el migcampista Vicente Pérez i el davanter Braulio, disputen els seus primers minuts com a blanquiblaus, d’igual manera que els lesionats Anaba i Omgba podries estrenar-se en aquest amistós.

Send this to a friend