Monòlegs d’Alcoiania: Tornen els riures

La volta de les vacances és sinònim a Alcoi de Monòlegs d’Alcoiania, una proposta que sap a rentrée tardorenca, al mateix temps que omple d’espurna i frescor l’escenari del Teatre Principal. Les dates definitives són el 19, 20, 26 i 27 de setembre, i els dies 3 i 4 d’octubre, en sessions dobles de tres monòlegs cada setmana, mateix format dels últims anys.

Els Monòlegs d’Alcoiania arriben així a la seua vuitena edició i ho fan, un any més, de la mà de Radio Alcoi i El Nostre, sota la producció de la Dependent i comptant amb la col·laboració d’Unión Alcoyana Seguros, Paco Grau i l’Ajuntament d’Alcoi. Dos mitjans de comunicació que amb l’ajuda inestimable dels patrocinadors del projecte, porten de nou aquesta proposta ja consolidada que enguany, a més, torna a iniciar la programació de l’últim trimestre del Teatre Principal, amb l’afegit, en aquest cas, que reprèn l’activitat aquest emblemàtic espai escènic per a la ciutadania alcoiana.

Quant a la persona que conduirà l’edició, en aquesta ocasió l’encarregada serà l’actriu Isabel Balaguer, que ja és una cara habitual dels monòlegs, tant com a intèrpret com també fent les funcions de presentadora, ja que en l’edició de 2015 ja ho va fer al costat de les també actrius Pepa Puchades i Susa Abad.

Isabel Balaguer recala com a presentadora dels Monòlegs d’Alcoiania en aquest 2018 i ho fa, a més, precedida de l’èxit del seu últim treball per a l’escena, una obra de microteatro que ha produït precisament La Dependent. Balaguer arriba de presentar a Madrid, al costat del també alcoià Jona García, l’espectacle ‘El Procès’, que compta amb guió de Miquel Peidro. Un singular projecte que ha suposat una autèntica oportunitat en la seua carrera, atès que aquestes representacions comptaven amb la participació de companys de la professió que triomfen en televisió.

‘El Procès’ es definia com una “tragicomèdia independent”, però en els Monòlegs d’Alcoiania ja solament hi haurà riures i bon humor, gens de tragèdia. Per a alguna cosa aquests set anys de monòlegs demostren que riure’ns de nosaltres mateixos se’ns dóna de meravella als alcoians.

Send this to a friend