Ibi tindrà la pujada a les Revoltes tres anys més

L’Ajuntament d’Ibi, la Real Federació Espanyola d’Automobilisme, i l’Automòbil Club d’Alacant van signar un conveni per a la continuïtat, mínim fins a 2020, de la prova.

Tant l’alcalde d’Ibi, Rafael Serralta, com el regidor d’esports, Antonio Rico, conscients del gran impacte d’un esdeveniment d’aquestes característiques, han apostat per donar continuïtat a la prova en els pròxims anys, amb clara vocació de convertir-la en un referent de l’automobilisme. Gràcies a la voluntat d’Ibi, la província té garantits tres anys d’automobilisme de màxim nivell.

Una vegada van saber de les necessitats de l’organització, van disposar per a la mateixa de el ‘Parc les Hortes’, on se situaran, al marge de les verificacions tècniques i administratives, els tres parcs d’assistència, l’oficina permanent de la prova, el parc tancat i d’exposicions, així com el lloc on es realitzarà el lliurament de trofeus. La zona, al marge de la seua idoneïtat per amplitud, també ho és per la proximitat amb l’eixida de la prova, segons han indicat. D’aquesta forma, també es minimitzen les molèsties als veïns pel tall de carrers que es produiran, en les zones afectades, la vesprada del 5 d’octubre.

D’altra banda, l’organització i l’ajuntament també han delimitat el recorregut a realitzar pels participants i vehicles d’assistència, per a arribar el divendres des de la A7 al parc.

La Pujada a ‘Les Revoltes d’Ibi’ Trofeu Vila del Joguet- Costa Blanca 2018, prova puntuable per a la ‘Copa d’Espanya d’Escuderies’ del Campionat d’Espanya de Muntanya, per al Campionat de la Comunitat Valenciana de Muntanya i per a l’III Open de Muntanya de Llevant, comptarà amb 70 equips participants i espera la presència de milers de seguidors arribats de tota la geografia espanyola.

Send this to a friend